Medzi knihami - čerstvé informácie z diania v knižnom svete

 

Oslávte Mesiac knihy na Panenskej a nájdite Zlatý kupón

Ak v priebehu marca zavítate do Staromestskej knižnice na Panenskej, do kníhkupectiev Artforum a Brot Books Deli, či do Goethe-Institut, máte šancu nájsť Zlatý kupón s prekvapením.

Pamätáte sa na radosť Charlieho, ktorý nakoniec nájde svoj Zlatý kupón a navštívi vysnívanú Továreň na čokoládu? Táto návšteva mu zmení život.

Rozhodli sme sa, že Mesiac knihy na našej knižnej ulici oslávime v štýle tohto slávneho príbehu spisovateľa Roalda Dahla.

V kníhkupectvách Artforum, Brot Books Deli a v priestoroch Staromestskej knižnice a Goethe-Institut sa počas marca postupne objaví 60 Zlatých kupónov. Budú poschovávané v knihách, aby to nebolo až také jednoduché, ale nie priveľmi, aby to nebolo príliš ťažké.

Ak nejaký nájdete, je váš! Možno vám nezmení život (ktovie?), ale dúfame, že vám spraví radosť.

A čo vás čaká okrem radosti z hľadania a nachádzania? Môžete získať knihu z kníhkupectva Artforum, magazín z kníhkupectva Brot Books Deli, registráciu do Staromestskej knižnice zdarma, prekvapenie v Goethe-Institut, alebo si dopriať šálku kávy podľa svojho výberu v kaviarňach Sväg to go.

Ak kupón nájdete, budeme radi, ak sa s ním odfotíte a zverejníte svoju fotografiu na sociálnych sieťach s hashtagom #zlatykuponpanenska.

Akcia trvá od 6. do 31. marca. Tešíme sa na vás!

Partneri kampane:

Zdroj foto: Oficiálna FB stránka filmu Charlie a továreň na čokoládu

Zobraziť diskusiu (0)

Podobný obsah

Fedor Gál 70

Správy

Fedor Gál 70

Fedor Gál je pro mě jedním z lidí, kteří symbolizují moderní svobodné Slovensko. Navíc - jsem obdivovatel jeho přímé řeči.

Dva dojímavé príbehy

Správy

Dva dojímavé príbehy

Niekedy otvorím knihu a cítim, že teraz je ten správny čas, kedy si ju musím prečítať. Nedávno som prečítal 2 knihy, ktoré majú niečo spoločné. Hlavným hrdinom týchto kníh je muž, ktorému zomrela manželka a on sa nevie s jej stratou vyrovnať. A keďže život bez milovanej ženy pre týchto mužov nemá zmysel, hľadajú spôsob, ako ho ukončiť.

Zbrane Kornela Földváriho

Správy

Zbrane Kornela Földváriho

„No nie je ten život zlomyseľné prasa, ktoré sa vyžíva v detinských schválnostiach a dobre sa zabáva na našich reakciách?“ Napísal raz Kornel Földvári svoje milovanej sestre Irene Lifkovej. Roky jej spolu so svojou ženou Naďou písal každý týždeň jeden dva listy, písal ich na stroji a posielal poštou do Trenčína.