Medzi knihami - čerstvé informácie z diania v knižnom svete

 

Podle Saroyanovy Lidské komedie byl natočen film Ithaca s Tomem Hanksem

Americká herečka Meg Ryanová, známá ze snímků Když Harry potkal Sally nebo Samotář v Seattlu, natočila svůj první celovečerní film. Snímek Ithaca vznikl adaptací slavného románu Lidská komedie amerického spisovatele Williama Saroyana, který vypráví o čtrnáctiletém poštovním poslíčkovi za 2. světové války. Hvězdami filmu, který se začne promítat v září 2016, je herec Tom Hanks.

Zobraziť diskusiu (0)

Lidská komedie

Lidská komedie

William Saroyan

Křehký příběh o válce, dospívání, hrdinství, tajemství a dalších obyčejných věcech.

Kúpiť za 11,12 €

Podobný obsah

Fedor Gál 70

Správy

Fedor Gál 70

Fedor Gál je pro mě jedním z lidí, kteří symbolizují moderní svobodné Slovensko. Navíc - jsem obdivovatel jeho přímé řeči.

Dva dojímavé príbehy

Správy

Dva dojímavé príbehy

Niekedy otvorím knihu a cítim, že teraz je ten správny čas, kedy si ju musím prečítať. Nedávno som prečítal 2 knihy, ktoré majú niečo spoločné. Hlavným hrdinom týchto kníh je muž, ktorému zomrela manželka a on sa nevie s jej stratou vyrovnať. A keďže život bez milovanej ženy pre týchto mužov nemá zmysel, hľadajú spôsob, ako ho ukončiť.

Zbrane Kornela Földváriho

Správy

Zbrane Kornela Földváriho

„No nie je ten život zlomyseľné prasa, ktoré sa vyžíva v detinských schválnostiach a dobre sa zabáva na našich reakciách?“ Napísal raz Kornel Földvári svoje milovanej sestre Irene Lifkovej. Roky jej spolu so svojou ženou Naďou písal každý týždeň jeden dva listy, písal ich na stroji a posielal poštou do Trenčína.